Overige producten en diensten

 

In de 13 jaar dat 2work Software bestaat is een heel scala aan expertise opgebouwd. Zowel over het functioneren van organisaties als over het ontwikkelen van programmatuur. Zo is 2work ontwikkelt in Microsoft Access en SQL-server.

Expert2work

Middels Expert2work biedt 2work Software haar expertise over het ontwikkelen van MS-Access applicaties aan. Voor organisaties die kleine databaseproblemen hebben, problemen hebben met de continuiteit van de door eigen medewerkers ontwikkelde applicaties of soms net wat kennis te kort komen, biedt de expert van 2work uitkomst.

Vermaatschappelijking

Binnen de 2work-omgeving is een complete vraagverhelderingsmethodiek ontwikkeld voor het begeleiden van mensen met psychiatrische problematiek bij hun vermaatschappelijking.

WMO

Voor het begeleiden van burgers vanuit het wmo-loket is ook een vraagverhelderingsmethodiek beschikbaar. Deze geeft de uitvoerders van de WMO de mogelijkheid om de burgers een optimale begeleiding te geven binnen de kaders van de wet.

RVP

RVP staat Voor Registratiesysteem Verslavingspreventie. Dit is een klein systeem dat ontwikkeld is voor de uren- en contactregistratie van zorginstellingen met gemeenten. Vanuit deze invoer is het mogelijk om inzicht te krijgen in de tijdsbesteding over regios, medewerkers, periodes, programma's en activiteiten. Vanuit de gemaakte contractuele afspraken kan voortdurend bewaakt worden of voldoende 'productie' gedraaid wordt.